Sinds maart 2020 heeft het Corona-virus in Nederland zijn intrede gedaan. Om de algehele gezondheid van de Nederlandse bevolking te waarborgen heeft het RIVM verschillende maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan. Als praktijkhouder en behandelend therapeut van Ergopret neem ik mijn verantwoordelijkheid en volg de richtlijnen van RIVM en overheid op gebied van contact. Daarnaast hebben we als Kindertherapeutisch Centrum De Leeuwensprong onderling contact hoe we de maatregelen in de praktijk brengen en houden elkaar daarin scherp. 

Naar aanleiding van de recente advisering en verscherpte maatregelen: bij verkoudheidsklachten van uzelf en/of uw kind blijft u thuis. In het gebouw is een mondkapje verplicht voor ieder boven de 13 jaar. Andere afspraken blijven tevens van kracht, zoals handen desinfecteren bij de deur en anderhalve meter afstand houden.

Bent u verkouden, moet u in thuisquarantaine en wilt u de afspraak verzetten (of online laten plaatsvinden)? Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Wij hopen u en uw kinderen snel in goede gezondheid weer te zien!